Je kunt vaatwastabletten ook voor deze dingen in huis gebruiken!

1. Aangekoekte pannen

Heb je na het koken nog aangekoekte etensresten in de pan zitten en krijg je dit hardnekkige vuil er moeilijk af? Dan zijn vaatwastabletten een uitkomst! Zet de vieze pan op het fornuis en vul deze met een laagje water en voeg hier een vaatwastablet aan toe. Laat het vervolgens een aantal minuten koken en spoel de pan vervolgens schoon met water en een spons of afwasborstel en je pan is weer zo goed als nieuw.

2. Gele vlekken

Gele vlekken zijn lastig te verwijderen. Vooral rondom de oksels in witte t-shirts zijn de gele vlekken moeilijk te verwijderen. Het wassen met een vaatwastablet is een geweldige en goedkope manier om de vlekken gemakkelijk te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is een vaatwastablet toe te voegen aan de was in de wasmachine. Draai vervolgens het normale programma en je kleding is weer stralend wit!

3. Geuren verdrijven

Het gebeurd regelmatig dat de kookgeur nog blijft hangen in de woning. Helemaal als je gezellig het gourmetstel hebt gebruikt of een visje hebt gebakken. Gelukkig is er een gemakkelijke en goedkope manier om van de kookgeurtjes in je huis af te komen! Het enige wat je hoeft te doen, is een pan water op het vuur te zetten en deze te vullen met een flinke laag water. Zet de pan op een laag vuurtje en voeg een vaatwastablet toe . De pan met water zal de kookluchten absorberen en je woning is super snel verlost van vieze geurtjes!

Benieuwd naar de beste twee tips voor het gebruik van vaatwastabletten in huis? Kijk dan snel op de volgende pagina!