Ze wikkelde haar voeten in aluminiumfolie en kreeg een paar uur later DIT resultaat!

Verkoudheid

Wist jij dat aluminiumfolie super effectief werkt tegen verkoudheid? Het werkt heel simpel. Pak vijf tot zeven vellen aluminiumfolie en wikkel deze goed om je voeten heen. Haal het folie er na een uurtje er weer af om je voeten weer even te laten adem. Wikkel ze er vervolgens weer opnieuw in voor een extra uurtje. Herhaal dit iedere avond. Na 2 dagen merk je sowieso al verschil!

Pijnlijke gewrichten

Aluminiumfolie helpt je snel om de pijn in je gewrichten te verlichten. Wikkel je pijnlijke gewricht in met aluminium folie voordat je gaat slapen en laat het de hele nacht zitten. Je kunt eventueel wat verband gebruiken om het aluminiumfolie op zijn plaats te houden. Doe dit ongeveer een week voor het beste resultaat.

Vermoeidheid

Heb jij wel eens last van vermoeidheid? Dan kan aluminiumfolie een geweldige oplossing zijn! Leg hiervoor een paar vellen aluminiumfolie in de vriezer. Laat ze hier twee tot vier uurtjes liggen. Leg de vellen aluminiumfolie vervolgens op je gezicht. Zorg daarbij vooral dat ze goed op je oogleden en wangen liggen. Ontspan daarna lekker en je zult merken dat het aluminiumfolie direct verlichtend werkt tegen je vermoeidheid!

Bron: Viralfood | Beeld: Youtube