Dit is wat de lengte van je vingers over je persoonlijkheid zegt

Bekijk de afbeelding en bekijk vervolgens je vingers om de lengte van de wijsvinger en ringvinger te vergelijken. Komt jouw hand overeen met de kenmerken van A, B of C?

A: Je ringvinger is langer dan de wijsvinger

Jij bent een echte charmeur en kan best een beetje flirten. Je durft meer risico’s te nemen en vaak kom je daarbij wel op je pootjes terecht. Sommige mensen vinden je misschien een beetje agressief overkomen, maar als jij iets wilt zorg je ook dat je het voor elkaar krijgt. Je lost problemen daarom ook gemakkelijk op. Mensen met een langere ringvinger als wijsvinger zijn vaak verdacht goed in puzzels! Een klein nadeel: je kan wat moeite hebben om trouw te blijven aan een partner. Oeps!

B: Je wijsvinger is langer dan je ringvinger

Jij bent een natuurlijke leider! Je hebt zelfvertrouwen en bent een zelfbewust en hardwerkend type. Ook ben je creatief en komen mensen graag naar jou toe voor advies. Jij vindt het niet erg om lekker een middagje alleen te zijn en dingen voor jezelf te doen. Je zult niet zo snel een eerste strap zetten als het gaat om relaties, maar geniet wel van een beetje aandacht. Je overdenkt altijd alle mogelijke uitkomsten voordat je een keuze maakt.

C: Je wijsvinger en ringvinger zijn ongeveer even lang

Jij bent een liefdevol type en vermijd vaak conflicten. Je bent goed georganiseerd en wilt graag met iedereen op kunnen schieten. Ook heb jij waarschijnlijk een geweldig geheugen! Het kan dus zo maar zijn dat niemand jou verslaat bij een potje memory. Mensen met een even lange ring- en wijsvinger hebben daarnaast meer kans om te gaan trouwen. Heb jij je levenspartner gevonden? Dan laat jij die niet zomaar gaan. Jij zorgt ervoor dat anderen zich op hun gemak voelen en straalt rust en warmte uit. Hierdoor kan jij anderen goed helpen. Let wel een beetje op, je hebt iets meer kans op typische ‘vrouwenziektes’, zoals angst en depressie.

Bron: cosmopolitan | libelle | Beeld: Videostill