Ze ging slapen met een ui in haar sok en dit is wat er gebeurde!

Verkoudheid

Heb je een griepje of verkoudheid te pakken? Ga dan slapen met een schijf ui onder je voetzool! Het helpt je lichaam om de ziektekiemen sneller aan te pakken en te lozen. Je kent dit waarschijnlijk nog wel van je oma; als je verkouden was moest je een ui naast je bed zetten?! Nou dit werkt direct op je lichaam!

Infecties

Uien zijn van nature antibiotisch.Door ze op je voetzolen te plaatsen, zul je dit voordeel naar ieder gebied van je lichaam leiden dat getroffen is door een infectie. Dit betekent niet dat het de antibiotica kan vervangen die door een arts zijn voorgeschreven. Het kan de behandeling wel effectiever en sneller laten verlopen.

Gifstoffen

Gifstoffen zijn afvalstoffen in het bloed die schadelijk zijn voor de gezondheid als ze zich ophopen. Het fosforzuur in uien werkt als een magneet voor gifstoffen, waardoor je lichaam er makkelijker vanaf kan komen. Door deze behandeling regelmatig te herhalen, zul je op den duur je gezondheid verbeteren.

Vochtgehalte van je lichaam

Wist jij dat uien voor 90% uit water bestaan? Volgens de acupunctuurpunten verdeelt de elektrische energie van de meridianen al het water dat het lichaam nodig heeft om een optimaal niveau te bereiken. Ga dus slapen met een ui op je voeten als het moeilijk voor je is om voldoende water te drinken tijdens de dag, of dat nu uit gewoonte is of vanwege werk.

Afweersysteem

Uien zijn een rijke bron aan vitamine E en C, die essentieel zijn voor het optimaliseren van het afweersysteem van het lichaam. Daarbij zijn deze vitamines geweldige antioxidanten, wat betekent dat ze het verouderingsproces vertragen. Dus je krijgt eigenlijk een anti-verouderingsbehandeling zonder dat je naar de dokter moet of chemische producten nodig hebt.

Op de volgende pagina lees je wat een ui voor effect kan hebben op je gewicht en op je longen!