Dit is wat er gebeurt als je een gebruikt theezakje in je tuin legt! Het is ongelofelijk!

Geweldig middel voor je tuin

Niet iedereen heeft verstand van tuinieren. Vanaf nu hoef je geen groene vingers meer te hebben! Er is een heel simpel product dat wonderen kan verrichten voor je tuin. Na het lezen van deze tips gooi jij nooit meer gebruikte theezakjes weg!

Opkweken van zaden

Het opkweken van zaden is soms heel lastig. Dit omdat de meeste zaden heel vaak niet ontkiemen ondanks alle moeite die je er voor hebt gedaan. Er is een manier om je zaden geweldig te laten groeien. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk een gebruikt theezakje in de tuingrond te stoppen.

Extra voedingsstoffen

In gebruikte theezakjes zitten voedingsstoffen en tannine. Dit zijn ideale voedingsmiddelen voor je tuingrond. De theezakjes zijn gemaakt van vezels van de stengels van de abaca plant. Dit is een bananensoort die een vezel oplevert. Door een theezakje in de aarde te begraven, toon jij jouw tuin om tot een plantenparadijs! Het gevolg is namelijk een heerlijke tuingrond voor al je bloemen en planten.

Ongedierte

De geur van theezakjes in de tuingrond houden ongedierte op afstand. Ook de geur van koffiedik zorgt er voor dat ongedierte uit de buurt van je bloemen en planten blijft.

Weten wat je nog meer met een gebruikt theezakje kunt doen? Lees dan snel verder op de volgende pagina en bekijk de video!