Is prins Charles niet de vader van prins Harry?

 

Spencer Stevenson, de oprichter van haar-adviseur Spex Hair, vertelde Daily Star dat de haarkleur van Archie binnen de komende zes maanden zal worden bevestigd. Maar al nu zei de expert ook dat Archie tekenen heeft laten zien dat zijn haarkleur gember is, net als zijn vader.

“In de komende zes maanden zullen we 100% in staat zijn om te bevestigen, omdat het gembergen zo sterk is dat er geen manier is om het te verbergen!”, Zei hij. “Het is zeer waarschijnlijk dat de nieuwe baby het zeer sterke en onderscheidende gembergen zal dragen, ondanks het feit dat Meghan donker haar heeft. Het gembergen blijft hangen in veel familie-genenpools en kan zo nu en dan de kop opsteken vanwege de combinatie van genen die op elkaar inwerken, “voegde hij eraan toe.

Omdat Hewitt’s haarkleur ook gember is en Archie gember zou kunnen zijn, blijven koninklijke fans speculeren dat de laatste de kleinzoon van Hewitt is en niet die van prins Charles. Op een online forumsite zeiden sommige koninklijke fans ook dat Prins Harry niet de zoon van Hewitt kan zijn omdat de hertog van Sussex een enorme gelijkenis heeft met Prins Charles; Vergelijk de foto’s en oordeel zelf!

Bron: Dailystar | Beeld: videostill | YouTube