Dit is waarom je een vaatwastablet in je toilet moet gooien!

Het schoonmaken van het toilet vindt vrijwel niemand een leuk klusje. Het kan namelijk behoorlijk wat werk kosten om alle kalkresten en aanslag goed weg te krijgen. Maar dit kan gelukkig een stuk gemakkelijker door bij het schoonmaken van je toilet voortaan een vaatwastablet te gebruiken! Het klinkt misschien raar, maar als je een vaatwastablet gebruikt heb je in een mum van tijd een glanzend resultaat. We leggen je uit hoe het werkt.

Toilet schoonmaken

Niets is frustrerender dan na het schoonmaken niet beloond worden met een glanzend toilet. Het schoonmaken van het toilet is iets wat we allemaal liever uitstellen. Maar wist jij dat het toilet waarschijnlijk de meest vieze plek in huis is? Zo zitten er vaak duizenden bacteriën en schimmels in je toilet. Bah! Daarom is het belangrijk je toilet wat vaker goed schoon te maken. Natuurlijk doen we dit het liefst zo gemakkelijk en snel mogelijk. Daarom raden wij je aan vanaf nu gewoon een simpele vaatwastablet te gebruiken bij het schoonmaken!

Gebruik geen chloor

Grijp jij normaal gesproken gelijk naar de fles met chloor om je toilet schoon te maken? Doe dit vanaf nu niet meer! Dit is maakt je toilet namelijk helemaal niet schoon en het helpt ook niet tegen kalk. Chloor is ontzettend slecht voor het milieu en kan het schadelijk zijn voor je gezondheid. Daarnaast is het ook nog eens duur! Wil je je toilet snel en gemakkelijk schoonmaken? Doe dan simpelweg een vaatwastablet in je toiletpot.

Kijk op de volgende pagina hoe je dit doet!