Deze 10 meest fantastische schoonmaaktips gaan je veel tijd besparen!

Tip 3: Gaspitten

Het schoonmaken van de gaspitten is geen leuk werkje. Gelukkig hebben wij een tip waarmee we het je gemakkelijker maken. Gebruik de volgende keer ‘brillo’ sponsjes. Wrijf hiermee voorzichtig over de gaspitten en ze zullen weer volop glimmen.

Tip 4: Kalkaanslag

Helaas kennen we allemaal het probleem van een douchewand waar het kalk moeilijk vanaf te krijgen is. Smeer het oppervlak eens in met voldoende glansspoelmiddel en laat dit ongeveer tien minuutjes intrekken. Even afspoelen en je bent van alle kalk verlost.

Tip 5: Frituurpan reinigen

Dit is misschien nog wel het meest vervelende klusje. Gelukkig hebben wij een perfecte tip om de frituurpan goed schoon te krijgen! Haal het vet uit de pan en veeg deze zo goed mogelijk schoon met keukenpapier. Vul de frituurpan vervolgens met water en voeg hier een vaatwastablet aan toe. Steek de stekker in het stopcontact en een laat de frituur ongeveer een kwartier op honderd graden aan staan. Spoel de frituurpan daarna af en hij is weer zo goed als nieuw. Lees ook: je kunt vaatwastabletten ook voor deze dingen in huis gebruiken.

Lees verder op de volgende pagina. Daar vind je nog meer super handige tips!