Dit is waarom je broodclips voortaan nooit meer weg zou moeten gooien!

Ze slingeren vaak rond in de keukenkastjes, broodlades of in de bestekbak: de kleine plastic broodclips waarmee we onze broodzakken sluiten. Grote kans dat jij deze clipjes vaak in de afvalbak gooit. Niet doen: die clips kun je op heel veel handige manieren gebruiken! Broodclips lijken op het eerste gezicht misschien nutteloos, maar het zal je doen verbazen hoe handig ze eigenlijk zijn. Niet weggooien dus, maar bewaren!

Begin van plakband vinden

Ben jij ook altijd het beginnetje van je plakband of tape kwijt? Het is vanaf nu verleden tijd door middel van een simpel broodclipje. Door een broodclipje aan het begin vast te maken, kan je de volgende keer gemakkelijk het beginnetje terug vinden. Zo voorkom je een hoop frustratie!

Sleutels markeren

Hangen er bij jou ook zoveel sleutels in het sleutelrekje, maar weet je soms ook niet meer welke sleutel voor welke fiets, deur of woning is? Met een broodclipje kan je al jouw sleutels gemakkelijk markeren. Schrijf op de broodclip waar de sleutel van is, bijvoorbeeld voordeur, en bevestig deze daarna eenvoudig aan de sleutel. Je sleutelrekje is in no time georganiseerd!

Lees verder op de volgende pagina waarom je de clipjes vanaf nu echt nooit meer weg zou moeten gooien!