Dit is waarom je broodclips voortaan nooit meer weg zou moeten gooien!

Snoeren op orde

Je snoeren kan je makkelijk organiseren met een broodclipje. Voorzie alle stekkers in het stopcontact of de stekkerdoos van een broodclipje met omschrijving, bijvoorbeeld ‘tv’ of ‘oplader’ en je weet voortaan exact welke snoeren waar naartoe gaan. Handig!

Boekenlegger

Heb je even geen boekenlegger bij de hand? Een broodclipje kan je prima gebruiken als boekenlegger, ook als je geen vouwen in je boek wilt maken! En om het al helemaal leuk te maken: je kunt met een broodclipje zelfs de regel markeren als je halverwege de pagina besluit te stoppen met lezen.

Oordopjes ontwarren

Oordopjes netjes bewaren kan soms best lastig zijn. De draden raken altijd in de knoop en je bent elke keer weer veel te lang bezig om alles te ontwarren voordat je rustig naar je muziek kunt luisteren. Haal je oortjes helemaal uit de knoop en rol ze dan netjes op. Doe er een broodclipje omheen en dit probleem is opgelost!

Elastiekjes

Sorteer elastiekjes, linten en andere dingen die door de lades zwerven eenvoudig met een broodclipje. Zo houd je alles netjes bij elkaar en bespaar je ruimte.

Teenslippers repareren

Sommige slippers kunnen aan de onderkant losschieten. Super vervelend! Om dit te voorkomen plaats je een broodclipje aan de onderkant. Schuif het clipje om het nopje aan de onderkant en je kunt zo weer verder!

Bron: Margriet | Akwardduckling | Beeld: YouTube