Dit zegt de kleur van je ogen over je persoonlijkheid!

Bruin

De meest voorkomende oogkleur is bruin. Mensen met bruine indruk geven een erg betrouwbare indruk. Daarnaast zijn ze ook aantrekkelijk en zelfverzekerd. Heb jij bruine ogen? Dan word je gezien als positief, creatief en veilig. Mensen met bruine ogen maken graag nieuwe vrienden en zijn bezorgd en onafhankelijk. Bruin mag dan wel de meest voorkomende oogkleur zijn, maar bruine ogen zijn schijnbaar het meest sexy – die heb je maar weer in de pocket!

Grijs

Grijze ogen komen minder vaak voor en zijn daarom best bijzonder! Mensen met grijze ogen geven een verfijnde en intelligente indruk. Ook ben je waarschijnlijk een geboren leider en zit je vol creativiteit! Heb jij grijze ogen? Dan zijn mensen waarschijnlijk graag in jouw gezelschap want jij straalt controle, positiviteit en rust uit. Daarnaast zijn mensen met grijze ogen zachtaardig en geven alles wanneer ze iets doen waar ze plezier uit halen. Romantiek en liefde nemen ze serieus, dus heb jij iemand met grijze ogen als partner? Dan zit je helemaal goed!

Benieuwd naar de bijzondere eigenschappen van mensen met blauwe of groene ogen? Lees dan snel verder op de volgende pagina!