Dit zijn je 5 slechtste gewoonten die bij je sterrenbeeld horen

Schorpioen 24 oktober t/m 22 november

Obsessie: Van alle sterrenbeelden staat de Schorpioen bekend als behoorlijk obsessief. Het is een gewoonte die hen in de problemen kan brengen.

De Schorpioen kan de behoefte hebben om alles in hun leven te beheersen en dit kan met name leiden tot uitdagingen in relaties.

Angst om te falen: niemand houdt ervan te falen, maar deze gedachte kan een Schorpioen ’s nachts wakker houden en tot veel stress leiden.

Stiekem zijn: Schorpioenen hebben moeite zich open te stellen. Dit is een slechte gewoonte die je misschien hebt in relaties, waardoor je partner kan denken dat je stiekem bent of afgesloten. Vaak is dat niet de bedoeling van de Schorpioen.

Hoge verwachtingen hebben: Schorpioen is zeer loyaal en dat kan betekenen dat de Schorpioen verwacht dat anderen hetzelfde zijn.

Werken aan een beetje meer vertrouwen in de mensen in je leven is iets dat je kunt bereiken via therapie.

Natuurlijk zit de Schorpioen ook boordevol positieve eigenschappen. Het zijn loyale vrienden (zolang je ze niet minacht) en uitstekende luisteraars. Ze helpen je tussen de regels door te lezen omdat ze ook erg scherp en alert kunnen zijn.

Lees de slechtste eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen op een van de volgende pagina’s!