Dit middel vergiftigt ons elke dag zonder dat we het weten!

We houden allemaal van heerlijk frisse schone was. De frisse geur van schone was zorgt vaak al voor een geluksgevoel en je bent klaar voor de dag! Maar wist jij dat die frisse geur helemaal niet goed voor je is? We worden namelijk elke dag vergiftigd door ons wasverzachter.

Wasverzachter 

Gebruik jij ook vaak wasverzachter? Dan moet je dit artikel even goed lezen. We gebruiken wasverzachter juist voor de heerlijke frisse geur die het aan onze was geeft. Wasverzachter lijkt een super fijn middel, maar niets is minder waar. In wasverzachter zitten namelijk giftige chemicaliën die jouw was de langdurige ‘frisse’ geur geven. De chemicaliën in de wasverzachter krijgen we binnen via het inademen èn via onze huid. Hierdoor kan je op den duur last gaan krijgen van gezondheidsproblemen!

Chemicaliën

De meeste wasverzachters bevatten schadelijke stoffen waarvan niet meteen merkbaar is dat ze ook daadwerkelijk schadelijk zijn. Zo kunnen deze chemische stoffen allergieën, hoofdpijn, misselijkheid en zelfs een extreme daling van de bloeddruk veroorzaken. Benieuwd waar je precies op moet letten? Lees verder op de volgende pagina.