Dit middel vergiftigt ons elke dag zonder dat we het weten!

Alfa-Terpineol

Dit is een gevaarlijke stof die veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken zoals hoofdpijn, duizeligheid, geheugenverlies. Deze stof kan zelfs gevoelloosheid in je gezichten pijn in je nek en rug veroorzaken.

Benzylacetaat

Dit is een giftige stof die zelfs gekoppeld is aan alvleesklier kanker. De dampen van deze stof kunnen onder andere moeite met de ademhaling en irritatie veroorzaken aan de ogen en luchtwegen.

Benzylalcohol

Dit gevaarlijke middel is een kleurloze stof die het wasmiddel zijn langdurige frisheid geeft. Wanneer deze stof in aanraking komt met je huid kan het zorgen voor luchtweginfecties en aandoeningen aan je centrale zenuwstelsel. Daarnaast kan het hoofdpijn, misselijkheid, braken, duizeligheid en extreme dalingen van je bloeddruk veroorzaken.

Chloroform

Dit is een krachtig middel die aan het wasverzachter wordt toegevoegd als geur versterker en oplosmiddel. Dit middel zie je wel eens in misdaadfilms voorbij komen om iemand bewusteloos te maken. Bizar! Je kunt je dus voorstellen dat chloroform veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken zoals het verlies van je bewustzijn, misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid en slaperigheid.

Linalool

Dit is een krachtig verdovend middel waarvan bekend is dat het ademhalingsproblemen en het verlies van spiercoördinatie kan veroorzaken.

Dit is waarom je wasverzachter moet vermijden! Je kunt beter gebruik maken van natuurlijke middelen om je was lekker te laten ruiken. Azijn is hier een wondermiddel voor. Lees hier de geweldige voordelen van azijn voor je was! 

Bron: naturalnews.com | Beeld: Freepik