Gooi je gebruikte theezakjes niet weg, want dít kun je ermee doen!

1. Vieze koelkastgeurtjes

Komen er vieze geurtjes uit je koelkast? Geen paniek! Een gebruikt theezakje kan wonderen doen. Leg deze op een schoteltje in de koelkast. Je zult merken dat de geurtjes in no time zijn verdwenen! De geurtjes trekken namelijk in het theezakje en je koelkast ruikt gewoon weer lekker neutraal!

2. Vettige afwas

Kijk jij ook wel eens zo op tegen de afwas omdat de vaat zo vies en vettig is? Een theezakje is ideaal om je vieze en vette vaat schoon te krijgen! Hoe? Door simpelweg een gebruikt theezakje aan de vaat toe te voegen (die deels onderwater staat), werkt dit goed ontvettend. Laat dit eventjes intrekken en je vaat zal super snel schoon en niet meer vet zijn!

3. Blinkende ramen en spiegels

Ramen wassen is nou eenmaal iets wat af en toe moet gebeuren. Toch is het niet onze favoriete bezigheid. Zoals we hierboven al vertelden, werkt een gebruikt theezakje een ontvettend. Het is daarmee ook ideaal om je ramen en spiegels mee schoon te maken! Het werkt heel gemakkelijk. Zet een hele lichte thee met je oude theezakjes en spray dit vervolgens op je ramen. Wederom zorgt de thee ervoor dat het vet losweekt. Laat het eventjes intrekken en neem je ramen vervolgens af met een schone doek. Je ramen zullen blinken als nooit tevoren! Op de volgende pagina lees je nog 3 bizarre tips voor het hergebruiken van theezakjes!